بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1399/03/13 - 19:34
  • - تعداد بازدید: 600
  • - تعداد بازدیدکننده: 171
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست «اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید» :

دانشگاه های فناور و عملگرا راهکار حل مشکلات محلی در استان‌هاست.

نشست «اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید» با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و استاندار خراسان جنوبی برگزار شد.  

~/Asset/News/News/Image/newnews_EToolsFile_image_2020_6_2-12_30_53_252_zWd-f0a5b3d1-f9ab-44f2-a8a1-63ff96d9f37f.jpg

به گزارش روابط عمومی ، استاندار خراسان جنوبی در این نشست اظهار داشت: در کمتر از ۱۳ ماه دومین سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به خراسان جنوبی انجام شد و مطابق برنامه ریزی ها به صورت فشرده در بازدید ها و برنامه‌های مختلف حضور پیدا کردند که جای تقدیر دارد. وی افزود: با تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طی۷ سال گذشته گفتمان دانش‌بنیان در کشور شکل گرفته است که این گفتمان سازی به همه دانشگاه‌های کشور و استان سرایت کرده است. استاندار ادامه داد: تفکرات دکتر ستاری و مجموعه معاونت علمی و فناوری، نشات گرفته از منویات مقام معظم رهبری در راستای کاربردی شدن تحقیقات علمی و تبدیل علم به ثروت است. نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در استان خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های خوبی در استان ایجاد شده و با تلاش پارک علم و فناوری استان ۱۴۶ شرکت دانش بنیان و هسته فناور داریم که بر اساس هدف گذاری صورت گرفته باید به ۲۰۰ شرکت برسد. معتمدیان افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان باید با توجه به اقلیم و نیاز منطقه بر مزیت‌های نسبی استان متمرکز شوند . وی ادامه داد :خراسان جنوبی در مسیر تونل ها و کانال های بادی قرار دارد و در مسیر دو کانال هرات و بادهای سیستان، از بادهای مستمر سالانه برخوردار است که در همین راستا چند روز قبل بزرگترین نیروگاه بادی کشور در استان کلنگ‌زنی شد و ان شاءالله تا قبل از اتمام دولت به بهره‌برداری خواهد رسید. معتمدیان افزود: در بخش انرژی خورشیدی نیز خراسان جنوبی با بیش از ۳۰۰ روز آفتابی شرایط ایده‌آلی دارد و در همین راستا به زودی تفاهمنامه احداث ۱۰ هزار نیروگاه خانگی خورشیدی با حضور دکتر نوبخت در استان امضاء خواهد شد که همه این موارد برای شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه کار ایجاد خواهد نمود


معاونت علمی و فناوری در حوزه مطالعات آب های ژرف، پس از استان سیستان و بلوچستان در خراسان جنوبی نیز این امکان را فراهم کند تا با حفر چاه های اکتشافی این پروژه مهم را دنبال کنیم. استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در بحران کرونا که استان‌های دیگر به سختی حاضر بودند امکانات شان را در اختیار سایر استان ها بگذارند ۲۴ شرکت دانش‌بنیان استان ورود پیدا کردند و با حمایت هایی که انجام شد نیاز استان را در تامین ماسک، ژل ضدعفونی کننده و سایر تجهیزات بهداشتی برطرف کردیم. وی در پایان تاکید کرد: خراسان جنوبی یکی از قطب‌های علمی و دانشگاهی شرق کشور است و امیدواریم معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور در فضاهای کاری جدیدی که در استان ایجاد شده است، ما را در بهره مندی از پتانسیل های استان یاری کند


. معاون رئیس جمهور نیز با اشاره به مشکلات مطرح شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان استان اظهار داشت: پیشنهاد می کنم در خصوص رفع مشکل مربوط به بیمه و مالیات، شعبه های مخصوصی در این ادارات برای پاسخگویی به شرکت‌های دانش بنیان استان ایجاد شده و از ارزیاب و افرادی استفاده شود که نسبت به قوانین، بخشنامه ها و معافیت ها مسلط باشند. وی افزود: در خصوص سربازی نیز با عنایت مقام معظم رهبری کار بزرگی انجام شد تا افرادی که واجد شرایط هستند در شرکت‌های خصوصی دانش‌بنیان دوران سربازی را سپری کنند. وی تاکید کرد: با تمام توان از شرکت‌های دانش بنیان در خراسان جنوبی حمایت می کنیم و مشکلات مطرح شده در جلسه پیگیری خواهد شد.


ستاری با بیان این مطلب در جریان بازدید از مراکز رشد و نوآوری دانشگاه های استان خاطرنشان کرد: وجود دانشگاه های فعال با آمار قابل توجه دانشجویان و همچنین شرکت‌های دانش بنیان موجود، ظرفیت بسیار خوبی برای رشد و شکوفایی استان است.وی افزود: خوشحال هستم که نهاد دانشگاه ها در بیرجند و سراسر کشور به این بلوغ رسیده است که بهترین ساختمان‌ها و امکاناتش را برای مراکز نوآوری، رشد و شتابدهی تخصیص دهد. حرکت به این سو، این امکان را فراهم می‌کند که دانشگاهی عملگرا و در مسیر حل مشکلات مردم متولد شود. چنین دانشگاهی در نقطه مقابل دانشگاه صرفاً مقاله محور و تئوریک قرار دارد.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب مراکز نوآوری دانشگاه های استان اظهار داشت: نتیجه کار امروز با همکاری استاندار خراسان جنوبی که همیشه پیگیر مسایل مربوط به استان می باشند، می‌تواند این باشد که امکانات جدیدی در اختیار پارک علم و فناوری قرار بگیرد.

معاون رییس جمهور با تأکید بر نقش دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم در حل معضلات جامعه گفت: چنانچه اولویت دانشگاه‌های خراسان جنوبی نیز حل معضلات و مشکلات استان باشد می‌توان تغییرات قابل توجهی را انتظار داشت .

ستاری با بیان این که حل مشکلات و مسایل مربوط به مردم اولویت نخست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است،متذکر شد: کارخانجات متعددی برای استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش ‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری و بهره گیری از ایده های آنها، زیرساخت‌های مفصلی را در سال های اخیر ایجاد کرده اند.

وی با اشاره به مشکلات خراسان جنوبی در حوزه زیرساخت‌ها خاطرنشان کرد: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گرچه با پتانسیل‌های استان خیلی فاصله دارد اما با وجود فعالیت های قابل توجه باید توسعه یابند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور در ادامه از نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در حل مشکلات و معضلات کشور در خصوص بیماری کرونا گفت و تصریح نمود: این شرکت‌ها با دریافت تسهیلات ویژه از معاونت علمی و فناوری در زمینه تولید واکسن کرونا، دارو، تجهیزات پزشکی، ماسک و مواد ضدعفونی کننده اقدامات قابل توجهی انجام داده اند.



ستاری با اشاره به غلبه بر موج جدید شیوع کرونا در کشور بیان کرد: حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآوری‌های این شرکت ها به راحتی در روزهای نخست شیوع کرونا در زمینه تجهیزات، دارو، امکانات پزشکی لازم موجب شد در بخش های مختلف بیمارستانی نیاز به واردات نداشته باشیم.


  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 142143
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم