بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1400/10/01 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 237
  • - تعداد بازدیدکننده: 169
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

افتتاحیه رویداد تخصصی جهادگران علم و فناوری خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی: حمایت‌ها در دولت و بازاریابی به دنبال این باشد که محصول باید مشکل مردم را حل کند علاوه بر کارایی، به‌صرفه باشد و نوآوری داشته باشد در مسیرش از علم و مهارت فراوان استفاده کنید ، تیم خوب همراه و راهبری مناسب در نظر بگیرید

~/Asset/News/News/Image/shadid3.jpg

به‌مناسبت هفته پژوهش رویداد تخصصی جهادگران علم و فناوری استان سه شنبه 23 آذرماه سال جاری همزمان با افتتاحیه نمایشگاه فناورانه با حضور سردار رحیمی معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج مستضعفین، مخترعین و نخبگان از سراسر استان و مسئولین در حسینیه جماران بیرجند برگزار شد.


 دکتر احمدی‌زاده رئیس بنیاد نخبگان استان در این مراسم اظهار داشت: هیچ راهی برای پیشرفت کشور جز پیشرفت در عرصه علم و دانش و تکمیل چرخه علم و فناوری وجود ندارد قدرت‌های بزرگ در فناوری کار کردند فناوری باعث می‌شود ثروت و قدرت برای جامعه به ارمغان بیاوریم.


وی خاطرنشان کرد: هر جایی‌که عزم و اراده‌ای برای کار جهادی داشتیم تا در جهت استقلال روی پای خودمان بایستیم کار به‌خوبی جلو رفته‌است در برخی از جاهایی که عزم بسیجی بوده و در وسط میدان کار کردیم خوب نتیجه گرفتیم.


احمدی زاده گفت: هر جایی تعلل و وابستگی و نگاه به غرب داشتیم، فریب خوردیم و نمونه آن برجام است که هشت سال فرصت کشور را گرفت و بسیاری از مرزهای دانش کشور را بستند چون نمی‌خواستند ایران اسلامی پیشرفت کند.


 رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه مشکلات کشور را اگر بررسی کنیم درنتیجه‌ی نبود دانش یا مدیریت ضعیف است گفت: علم مهم‌ترین مؤلفه قدرت و پیشرفت کشورهاست اما رهبری و بزرگان ما بر علم همراه با ایمان و تعهد تاکید دارند و علم با تزکیه ما را در راهمان محکم می‌سازد.


ایشان با تأکید بر اینکه ما باید به سمت فناوری برویم گفت: اگر در پژوهش‌ها بتوانیم مشکلی از جامعه حل کنیم و محصولی تولید کنیم و به مردم ارائه دهیم علم را در راه ثروت آفرینی سوق دادیم این راه باید از سوی دولت‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و سرمایه‌گذاران حمایت شود که ایده‌ها تبدیل به محصول و تجاری‌سازی شود و زنجیره ارزشی را طی کند.


دکتر احمدی زاده با اشاره به اهمیت استارت‌آپ متذکر شد:  باید پروژه‌ها همراه کار تیمی با علم و مهارت پیش ببریم و محصول را بفروشیم این نوع کسب‌وکار سنتی نیست بلکه استارت‌آپ کار علمی است تلاش زیاد می‌خواهد و سرمایه‌گذاری مشخصی از ابتدا ندارد.


وی ادامه داد:  استارت‌آپ های بزرگ دنیا مانند گوگل  و مایکروسافت ها گرچه طولانی‌مدت است، زمان می‌گیرد و تلاش و زحمت دارد اما باید فقط پول هدف نباشد هدف‌گذاری باید کسب‌وکار در کنار تلاش و نقشه راه برای کار باشد.


 رئیس بنیاد نخبگان استان افزود: کارهای موفق، گروهی و با زحمت به دست می‌آید اگر کسب‌وکارها همراه علم و تلاش باشد به خروجی می‌رسد.


دکتر احمدی زاده خطاب به مخترعین و پژوهشگران گفت: شما گام‌های موفقیت اولیه را طی کرده‌اید گام دوم منتخب شدن شما از شروع کار و تلاش شبانه‌روزی است که نمونه را به محصول و فروش برسانید وظیفه ما در دولت حمایت از نخبگان است و  سرمایه‌گذار می بایست به موفقیت و هدف شما فکر کند.


احمدی زاده عنوان داشت: حمایت‌ها در دولت و بازاریابی به دنبال این باشد که محصول باید مشکل مردم را حل کند علاوه بر کارایی، به‌صرفه باشد و نوآوری داشته باشد در مسیرش از علم و مهارت فراوان استفاده کنید ، تیم خوب همراه و راهبری مناسب در نظر بگیرید.


وی با این توصیه که به مارکتینگ و بازار توجه کنید گفت: ایده‌های منتخب حتما به بازار و نقطه بازگشت سرمایه فکر کنند کسب‌وکارهای سنتی و بی‌علم نوپا چند ماه بعد شکست می‌خورند. مشورت، تحقیق و حجم بازار باید لحاظ شود.


وی با بیان اینکه ما نیز با همکاری بسیج از طرح‌های منتخبین حمایت‌هایی خواهیم داشت اظهار داشت: این حضور شما مخترعین در این نمایشگاه ستودنی، زمینه رشد و تحول است و باید بسترها فراهم شود اگرچه سخت است اما وقتی به نتیجه برسد شیرین است و امیدواریم به شیرینی موفقیت برسید.


همچنین لازم به ذکر است که محورهای این رویداد محصولات استراتژیک استان (شامل زرشک، زعفران، عناب و انار)، محصولات فرهنگی و سنتی بوده است که در این برنامه بنیاد نخبگان استان از این طرح ها حمایت کرده است.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 142091
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم