بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/08/17 - 11:39
  • - تعداد بازدید: 149
  • - تعداد بازدیدکننده: 147
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با هدف افزایش آگاهی دانشجویان دانشگاه بیرجند صورت گرفت:

بازدید از مدرسه تاریخی شوکتیه و سنگ نوشته های باستانی اطراف بیرجند

دانشجویان دانشگاه بیرجند در قالب برنامه بازدیدهای استاد محور بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی، از مدرسه تاریخی شوکتیه و سنگ نوشته های باستانی اطراف بیرجند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان جنوبی،  این بازدید به راهبری دکتر امین ناصح عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند صبح روز جمعه 1402/08/12 به منظور ارتقای آگاهی، تقویت روحیه خودباوری، شناخت نیازهای جامعه و صنعت و آشنایی با زمینه‌های اشتغال، از مدرسه تاریخی شوکتیه و سنگ نوشته های باستانی اطراف بیرجند صورت گرفت.

طبق برنامه­ ریزی انجام شده و جلسات توجیهی مرتبط در بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی، بازدید علمی مورد نظر برای 4 دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش انگلیسی به همراه 16 دانشجوی کارشناسی از گرایش ­های مترجمی انگلیسی و نیز زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه بیرجند که همگی در نیمسال جاری در حال گذراندن درس زبان­ شناسی بوده و متناسب با منابع درسی، نیازمند اطلاعاتی در باب زبان­ شناسی تاریخی و آشنایی با انواع خطوط ایرانی کهن می ­باشند در روز جمعه مورخ 1402/08/12 با حضور استاد راهبر عملیاتی شد.

سنگ­نوشته­ های بازدید شده در اطراف شهر بیرجند از دوره اشکانیان بوده و در زمرۀ آثار مطرح به جا مانده آن عهد در شرق ایران می ­باشد. 

لازم به ذکر است پیش از عزیمت طبق برنامه اولیه، از مدرسۀ تاریخی شوکتیه بیرجند  نیز بازدید به عمل آمد. همچون دانشگاه خوارزمی که منشاء حیات خود را در ادامه دارالمعلمین عالی می­داند و نیز دانشگاه اصفهان که در ادامه مدرسۀ قدیمی چهارباغ ایجاد شده، دانشگاه بیرجند نیز در تداوم مدرسه تاریخی شوکتیه (تاسیس 1286 ش.) در اواسط دهه 1350 ش. پایه ­گذاری شده است و عملا فرزند شوکتیه تلقی می­شود. دانشجویان دانشگاه بیرجند از آن مدرسه تاریخی بازدید به عمل آورده تا به پیشینۀ پرسابقه دانشگاه محل تحصیل خود بیش از پیش واقف گشته و با دانش ­آموختگان برجسته مدرسۀ متوسطه شوکتیه (شامل استادان شاخص برخی دانشگاه­های مادر کشور به همراه چند وزیر و مقامات لشکری و... برآمده از آن تا پیش از دهه 1350 ش.) مستند به اسناد و تصاویر تاریخی مندرج در چند اثر تالیفی استاد راهبر آشنا شوند. با عنایت به تنگناهای تحصیلی در اوایل سده معاصر و نیز برخی مشکلات دوری از مرکز، این آشنایی در ارتقا امیدآفرینی در جوانان دانشجو و از سویی یادآوری امکانات حاضر و اغتنام فرصت مطلوب تحصیل، موثر تلقی می­شود.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 168163
کلمات کلیدی
مدیر خراسان جنوبی
خبرنگار

مدیر خراسان جنوبی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید