دیدار مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان خراسان جنوبی با سرپرست بنیاد نخبگان استان
دکتر فاطمی، مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان خراسان جنوبی به همراه خامسان معاون بازرگانی و سرمایه گذاری و نیکزاد معاون اداری مالی سازمان سه شنبه 3 مرداد ماه 1402 با سرپرست بنیاد نخبگان استان دیدار و گفتگو داشتند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان جنوبی، مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان ضمن اشاره به فلسفه وجودی این سازمان، گفت: نهادهای عمومی بر اساس ماده پنجم قانون محاسبات کشور تشکیل میشوند و به حکم قانون انجام وظیفه میکنند و سازمان همیاریهای شهرداریها به عنوان یک نهاد عمومی است با اسناسنامه مشخص و ابلاغ وزارت کشور در سال 69 تأسیس شده است.
فاطمی با تأکید بر اینکه هدف وجودی سازمان همیاری، پشتیبانی از شهرداریها است، تصریح کرد: در خراسان جنوبی 31 شهرداری داریم و سازمان همیاری شهرداری استان هم در سال 1383 پس ازتفکیک خراسان جنوبی از خراسان بزرگ با سهامداری شهرداریهای استان تشکیل شد.
وی بیان داشت: ساختار تشکیلاتی سازمان همیاری شهرداریها به گونهای است که شهرداریها عضو آن هستند و ریاست آن با استاندار و ریاست هیئت مدیره آن هم با معاون هماهنگی امور عمرانی است که شرح وظایفی را ابلاغ میکنند و ما در مجموعه مجری این دستورالعملها هستیم.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای استان خراسان جنوبی به 300 کیلومتر مرز مشترک خراسان جنوبی با کشور افغانستان اشاره نمود و بیان داشت: ما اقدامات اقتصادی را در دو نقطه مرزی ماهیرود و یزدان انجام دادیم، در این منطقه خودروهای زیادی از ایران به افغانستان و بالعکس در تردد هستند. همچنین با توجه به نیاز این خودروها به سوخت، سازمان همیاری با سرمایهگذاری در ماهیرود، سه جایگاه عرضه فرآوردههای نفتی را به عنوان کارگزار شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایجاد کرده است.
فاطمی افزود: خراسان جنوبی به واسطه استعدادهای معدنی فراوان، عسلویه معدنی نامیده می شود و برنامهریزی شده تا با همکاری معدنکاران و فعالین این حوزه کمکی در حوزه بازرگانی و فروش مواد معدنی در استان داشته باشیم. وی تاکید نمود که در استان نیاز داریم فعالین اقتصادی استان و صاحبان ایده تجاری پای کار باشند تا به سمت تجاری شدن پیش برویم.
ایزدخواه، سرپرست بنیاد نخبگان استان در این جلسه گفت: هسته های مساله محور فناورانه و پژوهشی، هسته های مساله محور اعضای هیات علمی و هیات اندیشه ورز نخبگانی حوزه هایی هستند که می توان از ظرفیت سرمایه گذاری و همکاری سازمان همیاری شهرداریهای استان در آن بهره مند شد و با توجه به تشکیل هیات اندیشه ورز نخبگانی «تحول در حکمرانی آب، اقلیم و محیط زیست» می توان حضور ارزشمند کارشناسان و متخصصین سازمان همیاری شهرداریهای استان را مغتنم شمرد. در این جلسه مقرر شد در برنامه های مشترک با تمرکز بر محورهای تخصص استان در آمایش سرزمینی اولویت های مسائل استان مشخص شود و در قالب برنامه های بنیاد ملی نخبگان و بهره مندی از اجتماعات نخبگانی به ارائه راهکارهای موثر منتج گردد.
نظر دهید