بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1403/08/15 - 08:45
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 47
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی در شورای علمی بنیاد نخبگان استان:

ضرورت‌ اثربخشی نخبگان در حل مسائل استان و کشور

جلسه شورای علمی بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی صبح روز دوشنبه 14 آبان ماه در محل سالن جلسات بنیاد نخبگان استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان، رییس بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی در شورای علمی نخبگان استان که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد شهدای ۱۳ آبان که روز مبارزه با استکبار جهانی نام دارد ، به تشریح و مرور فعالیت های بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی پرداخت.

رییس بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی گفت: هدف بسیار مهم بنیاد ملی نخبگان اثرگذاری افراد و گروه‌های نخبه در جامعه و حل چالش‌های پیش رو با تفکر و راهکارهای نخبگانی بوده است و این هدف تنها با افزایش تعامل با سطوح مختلف حاکمیت برای مسئله شناسی، آینده پژوهی، تصمیم سازی و تصمیم گیری و آنچه که دستگاه‌های اجرایی به پشتوانه نخبگانی آن نیاز دارند قابل دستیابی خواهد بود.

محمد مهدی ایزدخواه ادامه داد: از آنجایی که مهمترین رسالت نخبگان، اثربخش بودن در اداره و حل مسائل اساسی کشور است باید حمایت از این قشر بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. وی فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان را بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی نامید که بر اساس آن می‌توان مدیریت کشور را دانش بنیان و بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد و گفت: بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۲ با فعالیت هایی مثل تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز نخبگانی و هسته‌های مسئله محور پژوهشی و فناورانه دانشجویی و هیئت علمی، برگزاری مراسم‌های تکریم و الگوسازی مفاخر، برگزاری نشست‌های نخبگانی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مسیر اثرگذاری و اثر بخشی جامعه نخبگانی استان حرکت کرده است.

رییس بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی افزود: سند راهبردی کشور در امور نخبگان با پنج راهبرد شامل استقرار نظام شناسایی و هدایت اجتماعات، نخبگانی، توانمندسازی، اجتماعات نخبگانی در چارچوب گفتمان اسلامی و ایرانی زمینه‌سازی برای اثرگذاری افراد و گروه‌های نخبه در جامعه، ارتقای نظام سیاست گذاری، مدیریت امور نخبگان و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی پژوهشی و اطلاع رسانی مرتبط با نظام نخبگانی، محوریت سیاست گذاری و برنامه ریزی طرح‌ها و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان است.

محمد مهدی ایزدخواه به دیگر فعالیت های انجام شده توسط بنیاد نخبگان اشاره کرد و گفت: ارائه دستاوردهای مستعدان و نخبگان استان در نمایشگاه هفته پژوهش، برگزاری جلسات هویتی - معرفتی و تشکیل هسته‌های فرهنگی اجتماعی استاد محور، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و نشست صمیمی با استاندار خراسان جنوبی، برگزاری رویدادهای مسئله محور و تحول آفرین با محوریت ظرفیت‌های کشاورزی و معدنی استان نیز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: طرح ایران گشت در ۱۶ مدرسه استان صورت گرفته ، همچنین با هدف ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان به منظور تلاش برای جذب و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی در آینده، بنیاد نخبگان بازدیدهای دانش‌آموزی صورت میگیرد.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌ جنوبی در ادامه با اشاره به هیئت های اندیشه ورز نخبگان گفت: مسائل و اولویت‌های استان توسط این هیئت شناسایی و برای حل مشکلات راهکار ارائه می‌شود که بر اساس ابلاغ بنیاد نخبگان هر هیئت باید سه مسئله را در دستور کار قرار داده و حول آن فعالیت داشته باشند و لازم به ذکر است که موضوع آب به عنوان یکی از موضوعات بحرانی استان در اولویت قرار گرفته است.

محمد مهدی ایزدخواه افزود: با توجه به اینکه بخش کشاورزی و معدن از ظرفیت‌های‌ مهم استان ما هستند، مکاتباتی با معاون علمی و فناوری هیئت وزیران انجام شد و این مهم در دستور کار هیئت‌های اندیشه‌ورز قرار گرفت. وی در ادامه به تدوین سند اقتصاد دانش بنیان استان اشاره کرد و گفت: یکی از اقدمات مهم بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی تدوین سند اقتصاد دانش بنیان استان توسط هیئت اندیشه ورز نخبگانی زیست بوم نوآوری و فناوری استان و تصویب آن در شورای برنامه ریزی و توسعه بوده است.

در ادامه ی شورای علمی بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: رونق تولید یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری در سالیان متمادی و در شعارهای سال مطرح می‌شود اما آنچه میتواند به آن جامه ی عمل بپوشاند استفاده از ظرفیت نخبگان و ارائه گزارش‌های واضح، ملموس، قابل رویت و عملی است. سید محمدرضا طالبی با اشاره به توان بی نظیر نخبگانی استان خراسان جنوبی ادامه داد: استعدادهای بومی استان در سال جاری ورودی رشته های مختلف دانشگاهی به ویژه علوم پزشکی بودند، به ویژه دانش آموزان مناطق کم برخوردار استان دارای رتبه های برتر علمی و فناوری هستند که جای تامل دارد چراکه همه این افراد نخبه و سرمایه های کشور هستند.

وی در ادامه به دستاوردهای نظام با استفاده از توان دانشمندان و نخبگان داخلی اشاره کرد و گفت: در حوزه‌های مختلف پس از انقلاب دشمنان تا جایی که توانستند سنگ‌اندازی کرده، دانشمندان را ترور و جنگ نرم افزاری و سایبری راه انداختند و هرآنچه که امروز به دست آوردیم با دست توانمند دانشمندان کشور و جامعه نخبگانی بوده که توانستیم جزو پنج کشور برتر هسته‌ای جهانی باشیم .

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود:در حوزه‌های پزشکی، آموزش عالی، فناوری‌، حوزه‌های دفاعی و سایر هر زمان به دانشمندان و نخبگان جامعه اعتماد کرده و فضا، امکانات و تجهیزات در اختیارشان قرار دادیم موفق عمل کردیم و در جهان جزو رتبه‌های برتر شدیم، همه موفقیت‌ها با تفکر و اندیشه جوانان مومن و نخبه انقلابی شکل گرفته است.

سید محمدرضا طالبی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی تشکل‌های مردم نهاد در استان گفت: بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با تشکل‌های مردمی تعامل داشته یا نسبت به راه‌اندازی یک تشکل اقدام کند.

در این جلسه مدیر کل آموزش و پرورش استان، اساتید و روسای دانشگاه‌های عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان و اساتید راهبر هسته ای استاد محور فرهنگی نظرات خود را در مورد نحوه اجرای برنامه های بنیاد نخبگان در سال ۱۴۰۳ بیان نمودند.

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 174112
کلمات کلیدی
مدیر خراسان جنوبی
خبرنگار

مدیر خراسان جنوبی

تصاویر