معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی:
عزت، اقتدار و توسعه هر کشور با نخبگان رقم می خورد
مراسم تقدیر از رتبه های برتر کنکور سراسری و المپیادهای دانش آموزی خراسان جنوبی با حضور معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان خراسان جنوبی، در مراسم تقدیر از رتبه های برتر کنکور سراسری و المپیادهای دانش آموزی خراسان جنوبی که در بنیاد نخبگان خراسان جنوبی برگزار شد شرافتی راد، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی ضمن تبریک به دانش آموزان رتبه برتر و المپیادی گفت: خدا را سپاسگزارم که در محضر انسانهای بزرگ و فرزندهای نخبه خراسان جنوبی هستم.
وی با بیان اینکه هر چقدر دانش آموز موفق تر ، دشمن نا امیدترمی شود، ادامه داد: دشمن وضعیت آینده سازان و نخبگان را مورد هدف قرار می دهد.
عزت، اقتدار و توسعه هر کشور با نخبگان رقم می خورد
وی خاطر نشان کرد: همه کشورهای موفق با نخبگان و رتبه های علمی به عزت و اقتدار و توسعه می رسند. شرافتی راد با اشاره به اینکه خراسان جنوبی مهد علم، تدین و چهره های علمی شناخته شده است، اضافه کرد: خاک و منطقه ما همواره در جایگاههای جهانی حرف برای گفتن داشته است. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد: اگر به آموزش و پرورش و معلم توجه بیشتری داشته باشیم، خروجی آن پیشرفت، توسعه و سربلندی است.
در پایان این جلسه دانش آموزان لوح های تقدیر و هدایا خود را دریافت کردند.