بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/07/09 - 09:36
  • - تعداد بازدید: 723
  • - تعداد بازدیدکننده: 221
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
درجمع اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان مطرح شد:

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان: طرح هسته های نخبگانی(شهید احمدی روشن) بستری برای رشد و تربیت دانشجویان کارآمد و توسعه شبکه های نخبگانی

نشست تشریح طرح شهید احمدی روشن با حضور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان در محل بنیاد نخبگان استان برگزار شد.

~/Asset/News/News/Image/saadat.jpg

در این نشست، ابتدا دکتر احمدی زاده سرپرست بنیاد نخبگان خراسان جنوبی به شرح مختصری از اهداف طرح شهید احمدی روشن پرداخت و افزود: طرح هسته های نخبگانی (شهید احمدی روشن) با هدف رشد و تربیت دانشجویان مستعد و علاقمند ذیل نظر اساتید خبره دانشگاهی و فعال کردن دانشجویان در حل مسائل علمی و فناوری کشور اجرا میگردد. 


 در ادامه دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند ضمن خوش آمد گویی به قائم مقام بنیاد ملی نخبگان  گفت: استان خراسان جنوبی به عنوان مهد علم و فرهنگ زادگاه 7 پدر علم می باشد و این موضوع نشان از پشتکار و سختکوشی مستعدان این منطقه محروم است لذا این طرح نقطه عطفی در پرورش استعدادهای نهفته در فرزندان مستعد این استان است ودانشگاه بیرجند برای اجرای هرچه بهتر این طرح در استان اعلام آمادگی می کند.


   دکتر محمود سعادت‌فومنی؛ قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان به تشریح طرح شهید احمدی روشن پرداخت و افزود:طرح مذکور به فرمایش مقام معظم رهبری وتاکید ایشان برای ایجاد هسته های نخبگانی است و بستری برای رشد و تربیت دانشجویان کارآمد و توسعه شبکه های نخبگانی می باشد وی در ادامه ضمن  تعریف استعداد‌برتر، افراد را به سه گروه مستعد، خبره متخصص و اثرگذار تقسیم کرد.


در ادامه سعادت فومنی از نخبگان به عنوان افرادی یاد کرد که در یک حوزه از استعداد کافی برخوردارند و در همان راستا آموزش های کافی را فرا گرفته و تخصص کافی را بدست می¬آورد و می توانند در راستای اهداف کشور موثر و اثرگذاری ملی داشته باشند و این افراد هرچه بیشتر باشند تاثیرگذاری در جامعه بیشتر خواهد بود.

وی یکی از اهداف بنیاد ملی نخبگان را تبدیل استعدادهای برتر به نخبه عنوان کرد و یادآورشد: مسیری که فرد از استعداد برتر به سمت سرآمدان و نهایت نخبه طی میکند مسیر نخبگی تعریف می شود.

سعادت‌فومنی در ادامه به تشریح «طرح شهید احمدی‌روشن» پرداخت و گفت: اقتصاد مقاومتی یک ضرورت است که باید بر اساس اقتصاد دانش‌بنیان شکل بگیرد؛ طرح شهید احمدی‌روشن در همین بستر طراحی شده است.

در ادامه قائم مقام بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: این اقتصاد یک زیست بومی لازم دارد که بخش عمده آن را  نیروی انسانی متخصص و تربیت شده تشکیل دهد  و بدون نیروی متخصص زیست بومی که بتواند اقتصاد کاملی بر مبنای دانش ایجاد کند وجود نخواهد داشت و لذا هسته نخبگانی طرح شهید احمدی روشن یکی از راه های تربیت نیروی انسانی است.

وی آموزش و توانمندسازی دانشجویان مستعد برای حل یک مسئله، هدایت مستعدان در جهت شناسایی و حل مسائل کشور، نظارت پویا و مستمر مستعدان ضمن یک فعالیت واقعی، ایجاد شبکه بین افراد مستعد و در نهایت پرورش نیروی انسانی متخصص را از مهمترین اهداف طرح احمدی روشن برشمرد.

در ادامه پرسش و پاسخ در خصوص طرح مذکور و نحوه اجرای آن انجام شد. 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 142165
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم