بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/06/23 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 746
  • - تعداد بازدیدکننده: 168
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نخبگان در راس تصمیم گیری های استان قرار می گیرند

 در دیدار نخبگان و فناوران با استاندار خراسان جنوبی توسط استاندار بیان شد: بحث احصاء و پیگیری طرح های اولویت دار محصولات استراتژیک استان را به بنیاد نخبگان سپرده ایم و در تمام نشست‌های توسعه‌ای استان از نظر مشاوران علمی، اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان استفاده می‌کنیم.

~/Asset/News/News/Image/ost3.jpg

استاندار خراسان جنوبی در نشست 5 ساعته خود با نخبگان خراسان جنوبی گفت: در تمام نشست‌های توسعه‌ای استان از نظر مشاوران علمی، اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان استفاده می‌کنیم.


 وی با بیان اینکه خراسان جنوبی از نعمت‌ها و مواهب الهی در تمام شهرستان‌ها برخوردار است، اضافه کرد: معادن، مرز و محصولات استراتژیک از جمله مزیت‌های این استان است. بخش عمده‌ای از مشکلات ما به معرفی نشدن این ظرفیت‌ها برمی‌گردد که باید توجه حاکمیت و کشور را به این منطقه جذب کنیم. معتمدیان گفت: به دنبال آن هستیم که ظرفیت‌های استان را شناسایی و مسیرهای میانبری را انتخاب کنیم تا در کوتاهترین زمان به اهداف خودمان برسیم. وی از نخبگان استان خواست در زمینه اجرای سند آمایش سرزمینی خراسان جنوبی به مسئولان کمک کنند، در تمام نشست‌های توسعه‌ای استان از نظر مشاوران علمی، اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان استفاده می‌کنیم.


 استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: دنبال این هستیم که پیوندی بین دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها برقرار کنیم، ما باید در کنار همدیگر ضمن استفاده از دانش افراد دانشگاهی از تجربیات دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات استان هم استفاده کنیم.


 وی با اشاره به اینکه چند موضوع را به عنوان پیشران‌های توسعه استان در دستور کار داریم، اضافه کرد: یکی از مشکلات خراسان جنوبی در بن‌بست قرار گرفتن و دوری از مرکز کشور است که این موضوع یکی از مهمترین معضلات در بحث توسعه‌ای است. وی با اشاره به خام فروشی محصولات استراتژیک خراسان جنوبی افزود: متاسفانه علیرغم ظرفیت‌های خوب استان شاهد خام فروشی این محصولات ارزشمند هستیم که تمرکز بر فرآوری این محصولات از اولویت های ما در استان است که بحث احصاء و پیگیری طرح های اولویت دار محصولات استراتژیک استان را به بنیاد نخبگان سپرده ایم.


 وی با اشاره به اینکه چالش بزرگ شرق کشور و استان خراسان جنوبی مشکل کمبود منابع آبی است، اضافه کرد: تدوین سند سازگاری با شرایط کم آبی خراسان جنوبی در دستور کار قرار گرفت که در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی کشور به تصویب رسید و خراسان جنوبی نخستین استانی است که به صورت پایلوت این طرح که نقش کلیدی در توسعه استان دارد را اجرایی می‌کند.


وی عنوان کرد: در اجرای سند سازگاری با شرایط کم آبی استان به دنبال توسعه کشت گلخانه‌ای، احداث سامانه‌های نوین آبیاری و تغییر الگوی کشت هستیم و هرگز در این شرایط اقتصادی به دنبال کاهش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی استان نیستم. استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: حضور نخبگان و متخصصین در کارگروه های تخصصی استان مثل آب و معدن و گیاهان دارویی و استفاده از نظرات آنان در جهت توسعه استان بسیار موثر و کارساز خواهد بود . وی ادامه داد: نخبگان با شرکت در کارگروهها ضمن رصد و رفع مشکلات، این قشر هم می‌توانند جایگاهی کسب کنند و هم اینکه در آینده برای پذیرش مسئولیت آماده باشند.


در این دیدار صمیمی نخبگان و استعدادهای برتر استان مشکلات خود را با استاندار درمیان گذاشتند و استاندار نیز قول پیگیری مطالبات نخبگان تا حصول نتیجه مطلوب را داد.


دکتر احمدی زاده در این جلسه گفت: برنامه‌های خوبی با پیگیریهای استاندار پرتلاش و دغدغه مند در زمینه آب، راه آهن و صنایع بزرگ در استان در حال انجام است که به نظر می‌رسد به زودی زمینه‌ برای جذب نخبگان استان به وجود آورد. وی با بیان اینکه متوسط جایزه تحصیلی در استان سالانه به هر نفر ۴۰ میلیون تومان کمک است، اضافه کرد: سالانه بیش از ۱۵ نفر به بانک نخبگان برای دریافت جایزه تحصیلی معرفی می‌شوند. وی اضافه کرد با موافت استاندار محترم و طی مراحل اداری ان شاءالله موارد خوبی ار این جلسه تصویب خواهد شد که مواردی به شرح زیر مطرح شده است: تشکیل اتاق فکر نخبگان استان، اولویت واگذاری طرحهای پژوهشی به اساتید و نخبگان معرفی شده از سوی بنیاد، تشکیل کار گروه رفع موانع شرکتهای دانش بنیان، تاسیس صندوق سرمایه گذاری مشترک با همکاری بورس اوراق بهادار، حمایت از طرح هم نت (هم افزایی، مشکل گشایی، نواوری، توانمند سازی) محصولات استراتژیک (زرشک ،زعفران،عناب،انار) توسط دانشگاه صنعتی و بنیاد نخبگان و حمایت همه دستگاههای اجرایی و خصوصا حمایت سازمان همیاری شهرداریها و مشارکت سازمان همیاری شهرداریها از استارت آپهای استان، اولویت استخدام با نخبگان در دستگاههای اجرایی، الزام دستگاههای اجرایی به خرید تجهیزات از شرکتهای دانش بنیان داخل استان، راه اندازی سریع صندوق پژوهش و نو اوری استان در طی دو ماه.، ایجاد کمیته آینده پژوهی ذیل کارگروه آموزش و پژوهش استان. الزام به استفاده آموزش و پرورش از نخبگان جهت مشاوره افتخاری برای کنکور و المپیاد، تشکیل کمیته های تخصصی(آب،معدن، محصولات استراتژیک) با حضور نخبگان و مدیران و اخذ نظرات مردم ذیل اتاق فکر استان.


 

  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 142106
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم